Ledenvergadering DSVP

Sport 23 keer gelezen

Pijnacker - Volgende week dinsdag, 14 juni, vindt in het clubgebouw De Mijlpaal de jaarlijkse ledenvergadering van voetbalvereniging DSVP plaats.

Behalve de traditionele agendapunten zal er ook gesproken worden over de op handen zijnde en zeer noodzakelijke uitbreiding van de kleedgelegenheden. Daarbij zal ongetwijfeld ook de zorgwekkende gemeentelijke voorgenomen huurverhoging van de velden en de gevolgen daarvan, aan de orde komen.

Verder zijn er wat bestuursverkiezingen geagendeerd. Leen den Hoedt, sinds mensenheugenis bestuurslid, stopt er definitief mee. Het bestuur draagt als bestuurslid communicatie Richard de Niet voor. Voorts zal het bestuur uitgebreid worden met de functie Bestuurstechnische Zaken. Voor deze post is Alex van der Harst kandidaat. Aftredend is voorzitter Peter de Jong die herkiesbaar is.

Tegenkandidaten kunnen aangemeld worden bij het bestuur met een verklaring van de kandidaat dat hij zich verkiesbaar stelt, én een schriftelijke verklaring van vijf stemgerechtigde leden dat zij de kandidatuur steunen. De ledenvergadering heeft een aanvangstijd van 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant