Handballers in de dop.
Handballers in de dop.

Schoolhandbaltoernooi in de zon

Sport 48 keer gelezen

Pijnacker - Onder ideale weersomstandigheden is vrijdag 3 juni het Schoolhandbaltoernooi gehouden op de accommodatie van Oliveo Handbal aan de Monnikenweg.

Dit jaar streden 25 teams om de eer, ’s ochtends de groepen 5 en 6 en ’s middags de groepen 7 en 8. Het was een gezellige drukte, zowel in de toch wel benauwde ballonhal, als op het veld. Iedereen zette zijn beste beentje voor in de soms erg spannende wedstrijden.

Van de oudste groep mocht na afloop van elk team een speler of speelster meedoen aan de strijd om de Penaltybokaal. Bij de meisjes werd het doel verdedigd door Esther van den Bogaerdt en bij de jongens door Cas van der Harst, beiden jeugdkeeper bij Oliveo Handbal. Het lukte slechts enkelen hen in de strafworpenserie te passeren. Als winnaars kwamen uit de strijd Daniëlle Develing en Jari Boer.

De prijzen werden uitgereikt door Thea Fatih, die recentelijk tot Lid van Verdienste is benoemd. Rieta van der Ende en Bas Schutte die samen met Corrie van Zuylen jarenlang het toernooi organiseerden, gaven na afloop het stokje door aan een nieuwe groep enthousiaste vrijwilligers.

De organisatie kan weer terugkijken op een geslaagd, maar vooral gezellig toernooi. Meer informatie en foto’s via: www.oliveohandbal.nl.

Winnaars:

Groep 5/6

1e Tweemaster Zuid 5 mix

2e Bonte Tol 6 jongens

3e Vlinderboom 5 mix

Groep 7/8 jongens

1e Bonte Tol groep 7/8

2e Josephschool groep 7

3e Mariaschool groep 8

Groep 7/8 meisjes

1e Josephschool groep 8

2e Spectrum groep 7/8

3e Mariaschool groep 7

De wisselbeker is gewonnen door de Josephschool

Naar het Regionaal Schoolhandbaltoernooi 2012 gaan:

Jongens: Josephschool groep 7

Meisjes: Mariaschool groep 7

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant