Afbeelding

Vrijdag en zaterdag proeven in Ypenburg

Algemeen 53 keer gelezen

Advertentie

Als we de keurslager Roelof Ende vragen waar de allerbeste spareribs aan moeten voldoen, dan hoeft hij daar geen tel over na te denken.

“Ze moeten goed bevleesd zijn, zeker niet zwart gebrand, wat je vaak ziet. Ze moeten makkelijk van het bot af te kluiven zijn maar ook weer niet te gemakkelijk. De geur, de kleur en de smaak moeten perfect zijn. Lekker sappig smaakvol vlees. Wij brengen met kruiden en zout de spareribs helemaal op smaak”, aldus Roelof die onlangs voor de negende achtereenvolgende keer de hoogste gouden score behaalde met zijn spareribs.

Komende vrijdag 13 en zaterdag 14 mei kan iedereen de spareribs van Roelof en Esther Ende gaan proeven in de winkel in Ypenburg. Vrijdag is de ‘proeftijd’ van 15.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk is er voldoende voorraad om zelf een spareribsmaaltijd mee naar huis te nemen. Voor op de barbecue, of voor in de oven of magnetron. Het allemaal met de topspareribs van keurslager Ende, die op alle fronten puur topkwaliteit voorschotelt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant