Poll: 92 procent, blocker tijdelijk uit!

Actueel 41 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Maar liefst 1139 mensen hebben hun stem uitgebracht op onze poll over de openstelling van de Nieuwkoopseweg.

Op onze vraag of de blocker op de Nieuwkoopseweg tijdelijk moet worden uitgeschakeld tijdens drukte in het dorp, werd niet alleen druk gediscussieerd, maar ook de poll draaide overuren. 92 procent van de stemmers ziet de Nieuwkoop-blocker, tijdens werkzaamheden en drukte in de gemeente, liefst diep weggezonken in de grond.

Wethouder van Egmond schrijft vandaag op haar blog: “Uiteraard hebben we overwogen om de Nieuwkoopseweg tijdelijk open te stellen. Maar gezien de verkeersveiligheid van fietsers, die nog niet terecht kunnen op het nieuw te realiseren fietspad tussen Pijnacker en Nootdorp, en een zorgvuldig communicatietraject naar bewoners aan de Nieuwkoopseweg, vinden we dat op dit moment niet aan de orde. Overigens, voor de hulpdiensten hoeft de Nieuwkoopseweg niet speciaal open: die kunnen er altijd door, blocker of niet. Laten we hopen dat het niet nodig zal zijn!”

VVD: Zet Nieuwkoop-blocker voorlopig uit

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant