Sloop Emmastraat start begin november

Actueel 181 keer gelezen

Pijnacker - Er wordt momenteel hard gewerkt in het centrum van Pijnacker. Aan de weg, het nieuwe winkelcentrum, maar ook de sloop van het Stanislas College en de oude appartementen in Noord staan voor de deur.

“En dan ook nog de Emmastraat”, schreef een inwoonster ons vanmorgen. Onze redactie heeft even gemaild met de gemeente om wat meer informatie te krijgen over het hoe, wat en wanneer in de Emmastraat. Woordvoerster Maaike Volker meldt ons het volgende: “De sloopwerkzaamheden vinden plaats van 1 november tot 18 december. In verband met de veiligheid is de Emmastraat gedeeltelijk afgesloten.” De verkeersomleiding gaat lopen via de Willem de Zwijgerlaan, Stationsplein, Stationsstraat en zo weer naar de rotonde Emmastraat met de Oostlaan.

“Het gedeelte van de Emmastraat vanaf de Willem de Zwijgerlaan tot aan de Van Brachtstraat blijft tijdens de werkzaamheden open voor bestemmingsverkeer. Dit zijn bewoners van de Emmastraat en Van Brachtstraat, en bevoorrading bakker Rijnbeek en wereldwinkel Terres der Hommes. De van Brachtstraat is dan tijdelijk eenrichtingsverkeer in de richting van de Julianalaan”, aldus Maaike. Volgende week meer informatie over de sloop in de gemeenteberichten.

Opknappen Pijnacker Noord

Sloop oude Stanislas gebouwen

Buurtbus wijzigt route

Verkeersdrukte door werkzaamheden

Sloopwerkzaamheden flats

Bouw wordt meer en meer zichtbaar

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant