Aanstaande zaterdag: inschrijven 12 inch

Actueel 55 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 5 juni gaat de inschrijving voor de race van 2010 van start, de inschrijving begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur.

De kosten voor de inschrijving zijn het zelfde gebleven als vorig jaar, zestig euro als je je inschrijft ?n je koopt daar gelijk een 12 inchfiets bij. Twintig euro als je al een 12 inchfiets hebt.

?Wij merken elk jaar weer dat er ook mensen zijn die zich inschrijven om maar zo goedkoop mogelijk aan een 12 inchfiets te kunnen komen. Deze mensen willen wij op het hart drukken dat wij geld verliezen aan de aanschaf van deze fietsen en dat het uiteindelijk van het chequebedrag van de goede doelen af gaat. Wij proberen de fietsjes nog voor een redelijke prijs te verkopen zodat het voor de deelnemers nog enigszins leuk blijft om mee te doen en daarnaast ook een hoog bedrag aan sponsorgeld kunnen ophalen?, aldus medeorganisator Ramon Storm.

Dus komt allen zaterdag 5 juni naar Caf? de Guyter en schrijf je in voor weer een fantastische editie van de 12 inch-race in de straten van Pijnacker en Delfgauw, laat deze kans je niet ontnomen worden! De race zelf zal zijn op zaterdag 11 september. Inschrijven kan zaterdag 5 juni.

RECORDBEDRAG VOOR VONK EN DANIEL

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant