Getuigen beroving pizzakoerier gezocht

Regio 21 keer gelezen

Delft - De recherche van Bureau Delft zoekt getuigen van de beroving van een pizzakoerier, dinsdag 1 december op de Aart van der Leeuwlaan.

Omstreeks 21.30 uur belde iemand een bestelling door naar een pizzeria en gaf als bezorgadres een woning aan de Aart van der Leeuwlaan door. Toen de koerier een kwartier later op de Aart van der Leeuwlaan zijn bromfiets parkeerde en aanbelde bij de flat, kwamen direct twee mannen de hoek om rennen. Zij zetten de man tegen de muur en eisten geld. Uiteindelijk gingen de twee er vandoor met de bestelling en de sleutels van de scooter.

De mannen vluchtten door het park in de richting van de Provinciale weg en de Kruithuisweg. De daders waren twee licht getinte mannen van ongveer 1m80 lang. E?n van hen droeg een zwarte jas met een capuchon op zijn hoofd met daaronder een blauwe spijkerbroek en gymschoenen. De tweede dader was gekleed in een blauwe jas met aan de voorzijde in een halve cirkel het merk Nickelson. Ook hij droeg een blauwe spijkerbroek en gymschoenen.

Heeft u dinsdag iets gezien van deze beroving of heeft u informatie over de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Delft via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant