Hennepkwekerij ontmanteld in Ypenburg

Regio 22 keer gelezen

Ypenburg - Politieagenten hebben gisteren een hennepkwekerij in een woning aan de Blanchardstraat in de wijk Ypenburg ontmanteld.

Zij betraden de woning via het openstaande slaapkamerraam, nadat zij meerdere tekenen die op een kwekerij duidden hadden waargenomen. In de woning troffen zij een hennepkwekerij. De elektriciteit werd niet illegaal afgetapt, maar was wel amateuristisch aangelegd. De energiemaatschappij constateerde een zeer groot energieverbruik.

De woning is ontruimd en alle hennep en -toebehoren zijn vernietigd. De agenten stellen een onderzoek in naar de eigenaar van de woning.

Politie Haaglanden wijst nadrukkelijk op het gevaar van hennepkwekerijen. In veel gevallen is er sprake van illegaal stroomgebruik wat leidt tot brandgevaarlijke situaties. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vraagt de politie nadrukkelijk contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen met de meldlijn Meld Misdaad Anoniem kan uiteraard ook. Het nummer is 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant