Groot onderzoek na steekpartij Delft

Actueel 80 keer gelezen

Delft - In de bosschages bij het Oostplein is maandagavond 2 november een 16-jarige jongen neergestoken. De politie onderzoekt de toedracht en is op zoek naar getuigen.

Rond 20.30 uur zat de Delftenaar met wat vrienden bij het Oostplein (Delfgauwseweg). Kort nadat de jongen had aangegeven ?even te gaan plassen? in de bosjes, hoorden zijn vrienden hem schreeuwen. De jongens troffen hun vriend aan met een mes in zijn buik. De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht en is buiten levensgevaar.

De politie startte direct een uitgebreid onderzoek in de omgeving. Vier jongens van 17 en 18 jaar uit Delft, werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

De politie onderzoekt de steekpartij en is hierbij op zoek naar getuigen. Ook mensen die anderzijds informatie hebben die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Delft, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Man neergestoken nabij Delfgauwseweg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant