Overval op supermarkt mislukt

Regio 50 keer gelezen

Delft – Een man probeerde donderdag 25 juni om 16.30 een supermarkt aan de Rotterdamseweg te overvallen. Door ingrijpen van omstanders mislukte dit. De man liep de winkel binnen, richtte een (nep)vuurwapen op de kassa en riep dat het een overval was.

De kassier sloeg de man weg, waarop het wapen op de grond viel. Een getuige, een 57-jarige vrouw uit Delft, probeerde de man te verhinderen te vluchten en sloeg hem met een fles frisdrank van 1,5 liter op zijn hoofd. De man sloeg hierop terug en viel, maar kon toch nog ontkomen. De politie verspreidde direct via Burgernet het signalement van de verdachte, maar kon hem niet meer achterhalen.

Het gaat om een man van ongeveer 1,60 lang en een donkere huidskleur. Hij droeg een donkere jas met capuchon en spijkerbroek en verborg zijn gezicht door een bivakmuts. (Her)kent u de verdachte of heeft u anderszins informatie die kan leiden tot de aanhouding van deze man? Belt u dan met de recherche van bureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met M. via 0800-7000.

> Beelden bij de buren

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant