Zaterdag: Open huis nieuwe publiekshal

Gemeente 54 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 18 april a.s. opent de gemeente haar nieuwe publiekshal. Van 13.00 tot 16.00 uur bent u én alle inwoners van Pijnacker-Nootdorp van harte welkom om een kijkje te nemen in het gemeentekantoor aan het Oranjeplein 1 in Pijnacker. Rond 13.30 uur zal het nieuwe kunstwerk worden onthuld in de hal.

Het afgelopen jaar is achter de schermen hard gewerkt aan een betere dienstverlening voor de klanten. Eén van de verbeteringen was de verbouwing van de hal van het gemeentekantoor. Er is nu één nieuwe balie, waar inwoners en ondernemers terecht kunnen voor al hun vragen. Vergen de vragen wat meer tijd, dan staat een team gereed om dit uit te zoeken.

Iedereen is zaterdag van harte welkom in de vernieuwde hal. De medewerkers geven graag ‘een kijkje achter de schermen’ van hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is er een ‘dienstverleningsmarkt’ in de voormalige brandweerkazerne. Hier staan kraampjes waar de gemeente en de partners in zorg, welzijn en wonen hun diensten presenteren. U wordt rondgeleid, er is muziek en voor iedereen een hapje en drankje. Ook de kleintjes worden vermaakt met schmink en een ballonnenclown.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Pijnacker-Nootdorp hopen vele inwoners deze zaterdag te mogen begroeten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant