Emmapark in november klaar

Algemeen 36 keer gelezen

Pijnacker - De werkzaamheden in het Emmaparkje liggen goed op schema. Momenteel wordt de toekomstige vijver uitgegraven. De drieduizend kubieke meter grond uit deze put wordt afgevoerd naar het bedrijventerrein Boezem 2. De vijver wordt ongeveer een meter diep.

Langs de Oostlaan, ter hoogte van de RandstadRailhalte, komt ruimte voor een groot aantal fietsenrekken. Bij de trapjes langs de vijver, die nu al zichtbaar zijn, komt een vlonder die te bereiken zal zijn via een hellingbaantje.

Tegenover de in- en uitgang van de RandstadRailhalte komt nog een brug die aansluit op het wandelpad dat, langs de vijver, voor een aansluiting met het centrum zal zorgen.

Ondertussen zijn er al speelvoorzieningen en zitbankjes geplaatst. Ook de aanleg van een zogenoemd pannaveldje is gereed. Van de speeltuin wordt door kinderen al druk gebruik gemaakt. De nieuwe brug, over het water langs de Parallelweg, wordt na de bouwvakvakantie aangelegd. Naar verwachting kunnen de werkzaamheden in november worden afgerond.

Uit de krant