Getuigen doorrijding na aanrijding

Regio 11 keer gelezen

Zoetermeer – De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een doorrijding na aanrijding bij de wegversmalling op de Karel Doormanlaan op Tweede Kerstdag rond 16.45 uur. Een 20-jarige Haagse kwam met haar auto vanuit de richting van de Rokkeveenseweg aanrijden over de Karel Doormanlaan.

Vanuit de richting van de Oranjelaan kwam haar een auto tegemoet. Ter hoogte van de wegversmalling remde de tegemoetkomende auto waardoor de Zoetermeerse door kon rijden. Plotseling gaf de bestuurder van de tegemoetkomende auto gas waarop beide auto’s elkaar raakten met de linkervoorkanten. De bestuurder van de tegemoetkomende auto stopte echter niet en reed door en sloeg de Rokkeveenseweg op.

De auto betrof een oud model, grijs van kleur waarvan het kenteken zou beginnen met de lettercombinatie XP. Vermoedelijk heeft de auto schade aan de linkervoorzijde en is de linker buitenspiegel kapot aangezien op de plaats van de aanrijding scherven van een spiegel achterbleven. De recherche van Bureau Zoetermeer verzoekt mensen die mogelijk iets van deze aanrijding gezien hebben of die weten waar deze auto thuishoort, zich te melden via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant