Vakantieactiviteiten voor de jeugd

Actueel 57 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland organiseert in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp spectaculaire vakantieactiviteiten voor de jeugd van Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw.

Van 27 tot en met 31 december staan er leuke en uitdagende activiteiten op het programma. Zo kunnen jongeren meedoen aan raften, bodyboarden, zeevissen en zelfs naar de Winter Efteling. Doormiddel van deze activiteitenweek wil het jongerenwerk de jongeren uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp een leuke en zinvolle vakantiebesteding aanbieden.

Op 27 december kunnen jongeren deelnemen aan een tafeltennistoernooi, poolbiljart en raften of bodyboarden. Vervolgens is er op 28 december de gelegenheid om deel te nemen aan een tafelvoetbaltoernooi, een zaalvoetbaltoernooi en kunnen jongeren gaan skiën of snowboarden in Zoetermeer. Op zaterdag 29 december is er voor avontuurlijke jongeren de mogelijkheid om te gaan zeevissen. Vervolgens zal de week worden afgesloten met een bezoek aan de Winter Efteling op 30 december, op 31 december is het jongerenwerk op verschillende plekken binnen Pijnacker-Nootdorp aanwezig om jongeren te voorzien van een lekker hapje en drankje bij hun voorbereidingen op het Oudejaarsfeest.

De vakantieactiviteiten zijn bedoeld voor alle jongeren uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp die tussen de 12 en 20 jaar zijn en zin hebben in een leuke vakantiebesteding. Voor alle activiteiten geldt dat er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar is. Snel inschrijven is daarom raadzaam. De jongeren kunnen zich vanaf maandag 17 december inschrijven door middel van een inschrijfformulier. Jongeren kunnen deze afhalen in de jongerencentra The Choizz, de Hofnar en The Lighthouzz.

Voor meer informatie kan men e-mailen met jongerenwerkpijnackernootdorp@live.nl of langskomen bij een van de jongerencentra.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant