Informatieavond Vrouwtjeslant

Gemeente 27 keer gelezen

Nootdorp - De gemeente Pijnacker-Nootdorp organiseert op donderdag 20 december van 19.30 tot 21.30 uur een inloopavond voor inwoners van de wijk Vrouwtjeslant in Nootdorp. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Van der Valk hotel aan de Gildeweg 1.

De gemeente is van plan om in het eerste kwartaal van 2008 de riolering te vervangen, waarna de straten een nieuwe inrichting krijgen. Vanwege de grootte van het project is de wijk in drie verschillende fasen verdeeld.

Eerste fase

De Delflandstraat, Acaciadreef, Elzenhof, Berkenhof, Lindenhof, Rosarium en delen van de Meidoornlaan, de Koningin Julianastraat en de Sytwinde maken deel uit van de eerste fase. Op 11 juli was er een informatieavond voor de bewoners van deze eerste fase. Deze avond werd druk bezocht en een groot aantal bewoners heeft meegedacht over het ontwerp. Op basis hiervan heeft de gemeente een herzien ontwerp gemaakt.

Medewerkers van de gemeentelijke afdelingen Beheer Openbare Ruimte zijn op 20 december aanwezig om een toelichting te verzorgen en eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider R.F. Nijrolder, tel. 015 - 362 62 62.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant