Hagenaar Jeroen nog steeds vermist

Actueel 77 keer gelezen

Den Haag – Sinds half november wordt de 32-jarige Jeroen van Hoof uit Den Haag vermist. De vriendin van de op mysterieuze wijze vermiste Hagenaar is de wanhoop nabij. Sinds maandag 12 november ontbreekt ieder spoor van Jeroen, met wie ze zelfs trouwplannen had.

De vriendin verliet die dag omstreeks 07.50 uur hun gezamenlijke woning, waarbij Jeroen in de woning achter bleef. Op 12 november omstreeks 09.00 heeft Jeroen nog contact gehad met zijn werkgever om zich vanwege een griep ziek te melden.Toen zijn vriendin omstreek 13.00 uur die dag thuiskwam om te luchen, bleek Jeroen te zijn verdwenen. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

Jeroen is een blanke man van 1m72 lang met een normaal postuur en donkerblond haar. Op één van zijn bovenarmen heeft hij een tatoeage, een zogeheten ‘tribal’ en op zijn rechteronderarm een tatoeage in ‘Angelica schrift’.

Jeroen is gekleed in een groene winterjas van het merk O’neill met een capuchon met imitatiebont. Daaronder droeg hij een spijkerbroek en zwarte schoenen met een witte ‘tribal’ op de zijkant. Op zijn hoofd droeg hij een zwarte muts.

Heeft iemand Jeroen na maandagmorgen 12 november nog gezien of weet iemand waar Jeroen momenteel verblijft? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Zuiderpark via nummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. 0800-7000.

› Man vermist in Haaglanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant