Finales schoolvoetbaltoernooi

Sport 107 keer gelezen

Pijnacker – Na een groot aantal voorrondes zijn donderdagavond, op sportpark De Groene Wijdte, de finalewedstrijden van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor de basisscholen gespeeld.

Onder grote publieke belangstelling speelde bij de meisjes de leerlingen van de Bonte Tol tegen de meisjes van Het Spectrum uit Delfgauw. De groene brigade uit Delfgauw won met 2-0. Puja Nandkoermarsing zorgde voor de openingstreffer waarna Brigitte Louter en Alissa Staak, in eendrachtige samenwerking, er 2-0 van maakten.

Bij de jongens ging de eindstrijd tussen twee teams van dezelfde school. Vooraf stelden de elftallen van Ackerweide 1 en 2 zich netjes op om gezamenlijk het Wilhelmus ten gehore te brengen. In een mannelijk duel waren het de geelhemden van Ackerwoude 1 die aan het langste eind trokken.

Robin van Dorp omspeelde in de eerste helft de doelman van Ackerweide 2 en zorgde voor een voorsprong. In het tweede deel bepaalde Jimmy Das de eindstand op 2-0 waarna de champagne ontkurkt kon worden.

Na afloop reikte Oliveo voorzitter Walter van den Boogaerd de bekers uit. Hij herinnerde er aan dat het schoolvoetbaltoernooi, in het kader van de Oranjevieringen, dit jaar voor de veertigste maal gehouden is.

Hij had veel goede woorden over voor de vrijwilligers van de voetbalclubs DSVP en Oliveo voor de organisatie.

Ook de scheidsrechters en de overige vrijwilligers werden door hem niet vergeten. Onder groot gejuich reikte hij daarna de bijbehorende bekers uit.

Klik hier voor meer foto's

Archief: Spectrum en Tweemaster kampioen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant