Goede start Oliveo

Sport 87 keer gelezen

Pijnacker – Oliveo is de strijd om lijfsbehoud in de derde klas goed begonnen. Onder tropische omstandigheden kwam het op tweede Pinksterdag tegen Donk tot een 4-2 overwinning.

Komende zondag gaat Oliveo in Gouda op bezoek bij Donk. Een gelijkspel of zelfs een kleine nederlaag met een doelpunt verschil is voldoende voor de volgende ronde. Het gaat dan om een finale op neutraal terrein, die waarschijnlijk zal gaan tegen Wateringse Veld, dat in de andere poule met 1-4 van Victoria ‘04 heeft gewonnen.

Uit een voorzet van Björn Raven schoot Tom van Rheenen, met een fraaie omhaal, de zebra’s aan de leiding. Dimitri van den Bosch verdubbelde, al dan niet vanuit buitenspelpositie, vervolgens de voorsprong (2-0).

Direct na de hervatting kwam Donk, via een strafschop, tot de aansluiter (2-1). Oliveo liep vervolgens, door doelpunten van Van den Bosch en Raven (strafschop) uit naar een 4-1 voorsprong. In de slotfase kende de warrig leidende arbiter Gajadien nog een strafschop toe aan Donk. Dat leverde uiteindelijk de 4-2 einduitslag op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant