Grote boekverkoop in bibliotheek

Actueel 25 keer gelezen

In de periode van 13 tot en met 31 mei houden de bibliotheken 3B-Bibliotheek en Bibliotheek Pijnacker Nootdorp grote boekverkoop. Tijdens de openingsuren van de vestigingen Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker en Nootdorp zijn allerhande afgeschreven boeken te koop vanaf € 0,50.

De collecties van de bibliotheken zijn extra opgeschoond in verband met de aanstaande invoering van zelfbediening. Die zelfbediening houdt in dat u als klant de materialen die u wilt lenen aan uzelf uitleent via een zelfcheckbalie.

De materialen die u vervolgens weer inlevert worden automatisch door een apparaat gescand en de gegevens in de computer verwerkt zonder tussenkomst van personeel. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn bij het geven van inlichtingen en informatiebemiddeling.

De bibliotheek volgt hiermee de trend van modernisering en digitalisering die u terugvindt bij supermarkten met zelfscankassa’s, de incheckbalies op Schiphol en in andere sectoren. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden en de invoering van de zelfbediening.

Voor het laatste nieuws kijkt u op de websites: www.3b-bibliotheek.nl en www.bibliotheekpijnackernootdorp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant