Politie Haaglanden zoekt getuigen

Regio 36 keer gelezen

Diefstal motorfiets

De Lier/Westland – De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal van een motorfiets uit een tuin aan de Meidoornhof. Onbekenden namen de afgesloten motorfiets merk Aprilla type RSV Mille voorzien van het kenteken MS-FV-07 mee. Niet ondenkbaar is dat de dieven gebruik hebben gemaakt van een vervoermiddel om de motorfiets mee te nemen. De motor heeft opvallende fele lichtgevende oranje banden rondom de velgen en op de onderste kuip (rimstripping). Daarnaast is de motor voorzien van een specifieke uitlaat die naar achter schuin oploopt. Heeft u informatie die de politie helpt bij het opsporen van de motoren de verdachten? Belt u dan met de recherche in Naaldwijk via 0900-8844. Liever anoniem, dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Babbeltruc

Delft – Een 61-jarige Delftenaar werd vrijdag 30 november om 18.30 uur het slachtoffer van een babbeltruc. Een circa 17-jarige jongen belde bij de man aan de Groene Haven aan en verklaarde dat hij collecteerde voor de Hartstichting. Hij vroeg de man om een glaasje water en nam daarbij de portemonnee uit de jaszak van de man mee. Bij een buurman van de 61-jarige Delftenaar nam de jongen eveneens enkele goederen mee. De jongen heeft het volgende signalement; Kaapverdisch uiterlijk, donker haar en net voorkomen. Hij droeg een grijze jas en kwam erg vertrouwend wekkend over. Heeft u informatie die de politie helpt bij het opsporen van de verdachte? Belt u dan met de recherche in Delft via 0900-8844. Liever anoniem, dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Straatroof

Delft – Een 17-jarige jongen deed zaterdagochtend 1 december kort na middernacht aangifte van een straatroof. De jongen fietste over het Kruithuispad en werd door drie personen beroofd van zijn fiets en geld. Hierna reden de jongeren weg in de richting van de Buitenhofdreef. Het slachtoffer was erg ontdaan en werd door de politie thuisgebracht. De verdachten droegen capuchons en hielden een doek voor hun gezicht. Heeft u informatie die de politie helpt bij het opsporen van de verdachten? Belt u dan met de recherche in Delft via 0900-8844. Liever anoniem, dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant