Volleybalster Francien en de Meidendag

Sport 144 keer gelezen

Pijnacker - Meiden, uiterlijk en sport gaan prima samen. Dat bewijst volleybalster Francien Huurman uit Pijnacker keer op keer. En daarom zou ze het zo leuk vinden als alle leuke, sportieve, gezellige meiden uit haar eigen regio op zaterdag 10 mei naar de DELA Meidendag in Apeldoorn komen.

Daar vinden allerlei activiteiten plaats die met ‘looks’ en sport te maken hebben. Bovendien zijn niet alleen Francien Huurman en de andere speelsters uit het nationaal damesvolleybalteam te bewonderen, maar nog veel meer beroemdheden als Wendy van Dijk en Idols-finalisten Nikki, Nathalie, Charlene en Neil.

Tijdens de DELA Meidendag is er veel te beleven: een extreme makeover, een foto-shoot, een ontmoeting met de volleybaldames en er zijn optredens van de Idols-finalisten. Bij de professionele hairdressers kunnen de aanwezigen terecht voor een hip kapsel. Verder is er een casting-wedstrijd. Voor de winnares ligt er een mooie prijs in het verschiet: een modellenopdracht in binnen- en buitenland. Volgens Francien Huurman schenken volleybalsters veel aandacht aan hun uiterlijk. “Natuurlijk voeren de sportieve prestaties de boventoon. Maar als je er goed en verzorgd uitziet, zit je lekkerder in je vel en presteer je ook beter. Dus ‘looks’ doen er zeker wel toe. Ook op topsportniveau. Kijk ook maar naar andere sporten als tennis en hockey. Daar zie je steeds meer glamourgirls. Maar het allerbelangrijkste is en blijft dat je plezier hebt in wat je doet.”

Midden in het leven

DELA is zowel sponsor van het damesvolleybalteam als van de Meidendag. Martin Kersbergen van DELA: “Gezond leven, sportief bezig zijn en alles uit het leven halen wat erin zit. Dat zijn belangrijke elementen in het bestaan van jonge mensen. Vandaar dat we zowel de volleybalsters als deze dag ondersteunen. Hiermee tonen we aan dat DELA ook middenin het leven staat. We hopen op minstens zo’n grote opkomst als vorig jaar. Toen beleefden ruim 2.000 meiden de dag van hun leven.”

Aanmelden voor de DELA Meidendag of voor meer informatie: www.dela-meidendag.nl

Over DELA

Uitvaartverzekeraar en –verzorger DELA werd in 1937 opgericht als de coöperatieve vereniging “Draagt Elkanders Lasten” en groeide in bijna zeventig jaar uit tot marktleider in de Benelux. Onlangs werd de dienstverlening van DELA met een 9 gewaardeerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant