DSVP werkt 2-0 achterstand weg

Sport 51 keer gelezen

Pijnacker - Na 17 minuten keek DSVP in Monster tegen een 2-0 achterstand aan. Misschien had dit te maken met de ongelukkige reis met veel verkeersvertraging waardoor Monster te laat bereikt werd.

Na dit ongelukkige begin pakte DSVP de draad energiek op en kwam voor de rust, na een goede actie van Benjamin Klomp en een doelpunt van Michiel van Atten tot de aansluiter. In de tweede helft scoorde Van Atten uit een strafschop de verdiende gelijkmaker (2-2). DSVP heeft nog kans op de nacompetitie. Zaterdag valt de beslissing.

SV Nootdorp verloor op eigen veld met 0–2 van RVVH dat door deze zege de kampioenstitel in de zak stak. Door de nederlaag van Nootdorp en de 3-2 winst van BVCB op Smitshoek, is BVCB op 25 punten gekomen, slechts een punt minder dan SV Nootdorp dat dus nog niet veilig is. Zaterdag moet het op bezoek bij Smitshoek, dat met 27 punten ook nog in gevaar is. BVCB speelt de laatste wedstrijd uit tegen Zwaluuwen Vlaardingen, dat nog in de race is voor de periodetitel.

Bij het zondagvoetbal kwamen OLIVEO en RKDEO zelf niet in actie. Toch had RKDEO een buitengewoon goede dag omdat koploper Den Hoorn op eigen veld met 0-1 van Blauw Zwart verloren. Bovendien kreeg de club vrijdag te horen dat de straf van drie punten in mindering als gevolg van gebeurtenissen bij de wedstrijd RKDEO-Duindorp, zijn kwijtgescholden. Met nog twee wedstrijden te gaan is DEO nu koploper met een punt voorsprong op Den Hoorn. Voor Oliveo is de situatie, na de 0-4 overwinning van Delfia bij Duindorp, zorgelijk.