Sportplatform in beweging

Gemeente 53 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Het sportplatform heeft de laatste jaren een onmisbare bijdrage geleverd bij het opstellen van verschillende beleidsnota’s op het gebied van sport zoals de sportnota, de tarievennota sport en de sportbeheervisie.

Het platform had vooral een klankbordrol richting het college. Op 30 oktober jl. heeft het college het nieuwe reglement voor het sportplatform vastgesteld. Het platform slaat hiermee een nieuwe weg in. Het nieuwe reglement geeft het platform meer een adviesrol richting het college.

Het sportplatform wil volop meedenken en meepraten over de sport in de gemeente en het college pro-actief van advies voorzien. Het platform zoekt meer en beter contact met de sporters en sportverenigingen om goed in te spelen op wat er leeft binnen de sport in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Zij doen dit op verschillende manieren: bijvoorbeeld door het organiseren van themabijeenkomsten, het bijwonen van vergaderingen van sportverenigingen en het openstellen van een eigen website.

Uw inbreng is welkom!

Kijk voor meer informatie op de website van het sportplatform: www.sportplatformp-n.nl of neem contact op met Sjoerd van der Sluis, ambtelijk secretaris, via s.vandersluis@pijnacker-nootdorp.nl. Donderdag 15 november a.s. verzorgt het sportplatform een presentatie voor de leden van de raadscommissie Welzijn in het raadhuis in de Dorpsstraat te Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant