Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 111 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Nog nooit eerder heeft SV Nootdorp bij BVCB weten te winnen, maar daar is zaterdag een eind aan gekomen. Nootdorp won in Bergschenhoek met 0-2.

Het was trouwens wel lang wachten op de verdiende openingstreffer van Nootdorp. Tien minuten voor het eind werkte Keith Frankel goed voorbereidend werk van invaller Romano Seedorf bekwaam af. In de laatste minuut bracht Jansen de eindstand, verdiend, op 0-2 en kijkt Nootdorp weer opgewekt naar boven.

DSVP verraste door bij het hooggeklasseerde Maense tot een ruime 0-4 overwinning te komen. Bas Ruigrok was weer terug in de basis en vierde zijn rentree met twee doelpunten. Na een half uur ging hij goed door op een dieptebal, de doelman grabbelde wat mis waarna Ruigrok de score opende. Enkele minuten later boog hij een voorzet van Benjamin Klomp om tot een doelpunt. Na de hervatting bracht Michiel van Atten de stand zelfs op 0-3 terwijl Johny Verhoef uit een strafschop het kwartet voor DSVP vol maakte.

RKDEO blijft het uitstekend doen. Zondag stuurde het Defia met een 5-2 nederlaag terug naar de Prinsenstad. Daar zag het aanvankelijk trouwens niet naar uit. Het verrassend goed spelende Delfia kwam al snel op een 0-2 voorsprong. Nadat J.P. Luciana de aansluiter had gescoord werd Ouled Haddou met rood van het veld gestuurd en stond Delfia met tien man. Nog voor de rust scoorde Ben Abdellah de gelijkmaker. In de tweede helft bracht Michel Rolvink DEO aan de leiding en bepaalden Roeland Fonkert en Rolvink de eindstand (geflatteerd) op 5-2.

Oliveo mocht ook weer eens het zoet van de overwinning smaken. Het uitermate zwakke Scheveningen werd met een 5-0 nederlaag naar huis gestuurd. Tot aan de rust wisten de Scheveningers te schade te beperken tot één doelpunt. John Ruigrok boog een voorzet van Marc Jansen om tot een treffer. Na de thee maakte Oliveo er een doelpuntenfestijn van. Wouter van de Zanden (2X), Bjorn Raven (Terug van een schorsing) en Erwin van Tuijl schoten met scherp. Aanstaande zondag reist Oliveo af naar VOC.