Voetbaloverzicht Pijnacker en Nootdorp

Sport 273 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP leed op eigen veld de tweede nederlaag op rij en kan de nacompetitie nu wel vergeten. Net als tegen DVO ’32, twee weken terug, had het tegen KMD opnieuw een groot overwicht, maar liep het zich stuk op het sterk verdedigende KMD.

Nadat DSVP voor de rust op achterstand was gekomen kopte Martin de Haan uit een door Michiel van Atten genomen hoekschop in de tweede helft de gelijkmaker binnen. In de slotminuten trok KMD, ook al door een kopbal, toch nog aan het langste eind (1-2),

SV Nootdorp had een uitstekende dag en boekte tegen VVOR een ruime overwinning. De Rotterdammers kwamen, via een strafschop wegens (aangeschoten?) hands van Remco van winden nog wel aan de leiding, maar Akif Sen scoorde voor de pauze nog de gelijkmaker.

Na de hervatting maakte Nootdorp korte metten met VVOR. Jack van Brummelen, Romano Seedorf, Sander Jansen en Danny Wilschut schoten met scherp en bepaalden de eindstand op 5-1, waardoor Nootdorp wat uit de degradatiezorgen is.

RKDEO heeft, na een 0-2 voorsprong, met 3-2 verloren van koploper Den Hoorn. Michel Rolvink werkte de bal, na een hoekschop achter keeper Van Balen en Rob van Hagen boekte succes met een afstandsschot (0-2). J.P. Luciana liet daarna een kans op 0-3 liggen.

Den Hoorn kwam in de tweede helft terug en kwam op gelijke hoogte. In de extra speeltijd sloeg het noodlot echter toe voor RKDEO en kwam Den Hoorn, via Erik van den Bos, op 3-2.

De wedstrijd Oliveo-Blauw Zwart vond geen doorgang.