Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 79 keer gelezen

SV Nootdorp heeft zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Breekpunt in de wedstrijd was de rode kaart voor Samir Amghar, die de doorgebroken NSVV-speler Saber El Ahmed binnen de berucht lijnen aantikte. Hiedoor kon NSVV beter in de wedstrijd komen. Over en weer werden er veel kansen gemist. Ook paal en lat waren vaak een sta in de weg. Kort voor het eind scoorde Corno Langerak de winnende treffer voor NSVV en trof Sander Jansen nog de paal.

DSVP leed bij PEC Den Haag een ongekend grote nederlaag. De Pijnackerse ploeg keerde met een gepeperde 7-0 nederlaag huiswaarts. Aanvankelijk zag het daar niet naar uit. DSVP speelde het eerste half uur goed, maar moet plotseling, deels door persoonlijke fouten, in acht minuten tijd vier doelpunten toestaan. Deze klappen kwam DSVP niet meer te boven. In de tweede helft zakte DSVP ver weg en scoorde PEC Den Haag nog driemaal.

Oliveo begon op eigen veld tegen Duindorp voortvarend en kwam, door een eigen doelpunt van Duindorp en een blunderende doelman, die over een afstandsschot van Stefan van der Ploeg dook, op een 2-0 voorsprong. Nadat Björn Raven (trappen van een tegenstander) met rood naar de kant was gestuurd kantelde de wedstrijd. Duindorp was nu de aanvallende partij en zag kans om de achterstond ongedaan te maken (2-2). In de extra speeltijd hervond Oliveo zich weer, maar kwam niet meer tot scoren.

Evenals SV Nootdorp raakte ook RKDEO de ongeslagen status kwijt. Bij VV Delft werd een wat ongelukkige nederlaag geleden. Bij het aanbreken van de rust stond DEO nog op een 1-2 voorsprong, dankzij treffers van Lennart Hilkhuijsen en Moh. Ben Abdellah. Direct na de hervatting kwam Delft op gelijke hoogte. Na opnieuw matig verdedigend werk van DEO kwam Delft op voorsprong. Het slotoffensief van DEO scoorde Jean Paul Pex de gelijkmaker. Dat feest ging wegens “vermeend” buitenspel niet door.