Schotloos Avanti verliest

Sport 89 keer gelezen

Zaterdag 22 september heeft een schotloos Avanti van een beter spelend VEO uit Voorburg verloren. In de eerste helft speelde Avanti nog een prima pot korfbal. Er werden vele kansen gecreëerd en er kon naar hartenlust geschoten worden. Maar het rendement was zeer laag deze middag. Vlak voor rust liet Avanti enkele steken in de verdediging vallen en kon VEO uitlopen naar een 8-5 voorsprong.

Waar Avanti in de eerste helft nog prima speelde en het alleen aan een zuiver schot ontbrak was het geloof in de tweede helft helemaal weg. VEO speelde zeer effectief op het schot en liep binnen een kwartier weg naar een 14-6 voorsprong. Avanti had deze dag niet het vermogen om het roer om te gooien en werd naar een ontluisterende 20-9 nederlaag gespeeld.

Doelpunten: Dé Post (3), Mathijs Kranenburg (2), Ronald Struijk (2), David Post en Fenna Teunissen.

Dit is een ingezonden sportbericht. Bent u ook actief in de sportwereld binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Stuur uw persbericht in naar redactie@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. TelstarOnline. Liefst met foto.