Oliveo wint ook tweede wedstrijd

Sport 96 keer gelezen

Pijnacker - Na de 1-0 overwinning van afgelopen zondag heeft Oliveo ook de return tegen Duindorp SV gewonnen. Op sportpark De Groene Wijdte werd het 3-0 voor de mannen van trainer Richard Urgert.

Duindorp begon fel aan de wedstrijd, maar kwam, ondanks enkele verwoede pogingen daartoe, niet tot scoren. Dat lukte in de eerste helft ook Oliveo niet. De rust brak dan ook aan met een dubbelblanke stand.

In de dertiende minuut van de tweede helft werd een overtreding begaan op Oliveo-spits Theo Wildschut. Uit de toegekende vrije trap schoot verdediger Ben Pruntel de stand naar 1-0. Nauwelijks twee minuten later profiteerde Tim van Rheenen van een fout van de doelman (2-0). Uiteindelijk bepaalde Wildschut de eindstand op 3-0.

In de tweede ronde komt Oliveo nu uit tegen ODB. Het begint zondag met de uitbeurt.