Afbeelding

Feestelijk de decembermaand in met Sandra’s Haircare

Algemeen 1.802 keer gelezen

Nootdorp - De feestmaand staat weer voor de deur. De mooiste tijd van het jaar om er weer piekfijn uit te zien en daar hoort een goede kappersbeurt bij. Het enthousiaste team van Sandra’s Haircare staat te popelen om iedereen van een mooi kapsel te voorzien.

Wil je je familie en vrienden verrassen met een cadeaubon van Sandra’s Haircare? Via de website van de Parade is er de Parade Celebration Box. Een leuk en positief begin van de feestdagen!

Positieve vibe
Corona was een domper voor de samenleving. “Het is nu tijd om met een positieve blik vooruit te kijken en weer lekker te genieten”, zegt Sandra Ripken. Om de daad bij het woord te voegen, krijgen alle klanten in de decembermaand een kleine attentie mee. Elke klant krijgt de aandacht en het juiste advies die hij of zij verdient. Sandra´s Haircare is een sfeervolle kapsalon met verschillende specialisaties binnen het team van topstylisten, zoals krullenspecialisten, kleurspecialisten en specialisten voor hoofdhuid problemen. Vraag hier gerust naar. Het team bestaat uit tien enthousiaste kapsters die zes dagen in de week en drie avonden klaarstaan om de klanten niet alleen een mooi kapsel te geven, maar ook met een positief gevoel de deur uit te laten gaan.

CC1 Krullenkapper
Extra leuk is de nieuwste krullen kniptechniek die krullen optimaal tot hun recht laten komen, de CC1 Curl Cutting Technique. Het haar wordt eerst met een detox shampoo gewassen en verzorgd, dan nat of droog geknipt. “Het is daarom belangrijk om met schoon, gewassen en droog haar naar de kapsalon te komen, zodat wij de krullen zo het beste kunnen beoordelen. Na een bezoek aan Sandra´s Haircare ben je in staat om zelf je mooie krullen te onderhouden.” Het haar wordt verticaal geknipt in plaats van horizontaal, waardoor er volume en lucht in de krullen wordt gecreëerd, zonder curven of happen te knippen.

Op de website is hier ook alles over lezen en ook via de app kan er heel gemakkelijk een afspraak worden gemaakt. Je kunt zelf het tijdstip kiezen en je favoriete kapster. Neem een kijkje op de website www.sandrashaircare.nl voor meer informatie.

Uit de krant