Afbeelding

Vacatures bij Hycon in Berkel en Rodenrijs

Algemeen 773 keer gelezen

Bij Hydrochemie-Conhag BV (HYCON) in Berkel en Rodenrijs draait alles om de kwaliteit van water. Al sinds de oprichting in 1956 houdt Hycon zich bezig met het importeren, fabriceren en leveren van machines, apparaten en installaties voor doseertechniek, waterbehandeling en vast/vloeistofscheiding. Eigenaar is Edwin Huijsman die dagelijks terzijde wordt gestaan door een veertiental medewerkers.

In 1988 werd Wim Huijsman, de vader van de huidige directeur, mede eigenaar van Hycon. Twaalf jaar geleden werd het een familiebedrijf waar Wim inmiddels afscheid van heeft genomen. Hij liet de zaken met een gerust hart aan zoon Edwin en zijn medewerkers over. Inmiddels huist het bedrijf – een fraai pand met werkplaats en kantoor – al ruim 45 jaar in Rodenrijs. “Ons bedrijf bestaat uit twee takken: de BV met daarin de verkoop van apparatuur aan grote installateurs en bouwers van zwembaden en het eventueel installeren en in bedrijf nemen (automatisch inregelen). 

We leveren tevens regelaars voor andere toepassingen zoals bijvoorbeeld koelwaterbehandeling. Overal waar gedoseerd wordt, dus ook in de tuinbouw. De tweede tak zijn de projecten; met name in de afvalwaterbehandeling. We werken veel voor waterschappen en de rioolwaterzuiveringsindustrie. Ons bedrijf is KIWA gecertificeerd voor het aanleggen van chemicaliënopslag en doseerinstallaties.” Hycon heeft klanten in zowel Nederland als België, het bedrijf behoort tot de vier grootste in hun soort.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant