Afbeelding

Vacature: enthousiaste orderverwerker

Algemeen 1.206 keer gelezen

Wil jij omringd door exclusieve orchideeën jezelf ontwikkelen dan is Inca Orchids iets voor Jou! Inca Orchids is een vooruitstrevend familiebedrijf gevestigd in Nootdorp en gespecialiseerd in teelt van een unieke serie exclusieve orchideeën voornamelijk voor de Europese markt. 

De kwaliteit van ons product wordt bepaald door de ogen en handen van onze medewerkers die met passie werken aan deze unieke serie kwaliteit orchideeën.

Ter versterking voor ons team zijn wij opzoek naar een enthousiaste orderverwerker. (M/V)

(32-40 uur per week)

Werkzaamheden
Een van de belangrijkste taken is het aannemen en verwerken van bestellingen. Deze worden ingevoerd in een orderverwerkingssysteem of komen digitaal binnen. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en verwerken van deze orders, volgens de specificaties van de klanten. Ook draag je zorg voor het organiseren en controleren van het transport. Je helpt zelf ook mee met het uitvoeren van de werkzaamheden. Een dynamische functie dus!

Wij vragen
Je bent enthousiast, energiek, flexibel en resultaatgericht ingesteld. Je werkt nauwkeurig, gedisciplineerd en bent bestand tegen fysieke belasting. Je kunt goed samenwerken, je toont initiatief en tegelijkertijd functioneer je ook zelfstandig goed. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden
Een uitdagende, veelzijdige baan met veel werkplezier in een team van betrokken en enthousiaste collega’s. Een (in eerste instantie) jaarcontract is op basis van de CAO voor de glastuinbouw.

Reageren
Heb je vragen over deze functie neem dan contact op met Jolanda 015-3101383. Spreekt deze functie je aan, mail dan voor 31 januari 2022 naar administratie@inca-orchids.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant