Het bedrijf is gevestigd in hartje Nootdorp.
Het bedrijf is gevestigd in hartje Nootdorp.

Gedenkstenen op maat houdt de nagedachtenis levend

Algemeen 333 keer gelezen

Veel inwoners van Pijnacker-Nootdorp zijn inmiddels al bekend met het vakmanschap van Gedenkstenen op maat in de Nootdorpse Dorpsstraat. Op een integere wijze wordt er in goed overleg een prachtige grafsteen gemaakt. 

“Het uitzoeken van een gedenksteen of grafmonument is iets waar u de tijd voor neemt. Het geeft immers betekenis aan de laatste rustplaats en houdt de nagedachtenis levend. Als ambachtelijke steenhouwer nemen wij uitsluitend genoegen met de beste en duurzaamste steensoorten en materialen voor onze op maat gemaakte grafmonumenten”, vertelt mede-eigenaar Marco aan onze redactie. “We hebben veel op voorraad dus we kunnen snel leveren!”

De winkel met showroom is gelegen in het oude dorpscentrum van Nootdorp aan de Dorpsstraat 50 en (op afspraak) geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Een afspraak maken kan via het contactformulier op gedenkstenenopmaat.nl of telefonisch via 088 22 11 600. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@gedenkstenenopmaat.nl..

gedenkstenenopmaat.nl

Uit de krant

Uit de krant