Logo telstar-online.nl

Fairybell kerstverlichting: een betoverende kerstboom in jouw tuin

  •   keer gelezen

Heeft jouw kunstkerstboom zijn beste tijd wel gehad? Of heb je geen zin om elk jaar een nieuwe dennenboom te halen? Dan zou een Fairybell kerstboom voor buiten het zomaar voor jou kunnen zijn. Een Fairybell kerstboom bestaat volledig uit LED-lampjes. Hiermee heb je geen last meer van uitvallende naalden of slijtende kunstbomen. Gewoon een prachtige verlichte boom die heel lang meegaat.

Duizenden lampjes

Fairybell kerstbomen zijn in verschillende maten te koop. Zo kun je het redelijk bescheiden houden met een vlaggenmast boom van 6 meter. Heb je een grote tuin? Kies voor de allergrootste vlaggenmast kerstboom van 12 meter met maar liefst 4000 lampjes! Het is lastig om je er een voorstelling bij te maken, maar 4000 lampjes is echt heel erg veel. De boom is van onder tot boven helemaal voorzien van LED-lampjes. De hele buurt heeft uitzicht op jouw prachtige Fairybell boom. Je maakt niet alleen van je eigen tuin een winter wonderland, maar ook gelijk van de hele straat.

Niet alleen witte lampjes

Warme witte kerstlampjes zijn natuurlijk supermooi. Dit is de traditionele kerstverlichting die nooit misstaat. Maar hoe leuk is het om verschillende kleurtjes in je boom te hebben? Je hebt al een erg speciaal pronkstuk met een Fairybell kerstboom, maar met de multicolor lampjes valt jouw boom nog meer op. Met deze rode, gele, blauwe en groene LED-lampjes hoef je niet te wachten op het kerstfeest. Met zo’n gezellige boom is de hele decembermaand een waar feest. Je kunt overigens ook nog kiezen voor een Fairybell boom met twinkle effect. De lampjes flitsen heen en weer voor een extra magisch effect.

Kerstbomen tot 4 meter

Heb je een kleine tuin? Kies dan voor een prachtige Fairybell kerstboom van 1,5, 2, 3 of 4 meter hoog. Deze bomen staan op paal. Ze zijn vooral geschikt voor harde ondergronden. Ze beschikken over een bodemkruis. Dit staat natuurlijk alleen stabiel als het op een vlakke ondergrond staat, niet op gras of aarde. Je kunt deze bomen overigens ook zonder statief kopen. Net zoals alle andere Fairybell kerstverlichtingen bestaan deze kerstbomen volledig uit LED-lampjes. Omdat de bomen op paal iets kleiner zijn, kun je ze helemaal van top tot teen bekijken vanuit je eigen woning. Dat geeft nog eens een heerlijk kerstgevoel. Heerlijk genieten van de kerstlichtjes voor het raam in de relaxstoel met een warme choco erbij.

Fairybell kerstboom op het balkon

Heb je helemaal geen tuin, maar wel een balkon? De kleinere kerstbomen op paal kun je ook gewoon op je balkon zetten. Ze zijn helemaal veilig en bestand tegen regen. Kies voor een boom van 1,5 of 2 meter, afhankelijk van hoe hoog het plafond is. De magische verlichting zie je al vanaf beneden op meters afstand. Voeg nog een mooi lichtsnoer toe aan de balkonleuning en jij hebt het meest betoverende balkon van de hele buurt.

Fairybell alternatieven

Heb je geen tuin én balkon of wil je geen grote kerstboom neerzetten? Fairybell heeft nog een paar andere opties voor kerstverlichting. Kies bijvoorbeeld voor een platte deurkerstboom die je aan de deur ophangt. Hier word je ook nog eens superblij van als je thuiskomt. Wil je ook in de woonkamer een alternatief voor de kerstboom? Hang dan een muurkerstboom op. Je hebt er helemaal geen ruimte voor nodig en het staat even gezellig als een echte dennenboom. Met alle prachtige lampjes heb je genoeg verlichting voor in de avond en heb je evenveel sfeer.

Kerstboom versieren? Niet meer nodig!

Een compleet versierde kerstboom ziet er natuurlijk prachtig uit. Je bent er wel veel tijd aan kwijt en niet iedereen is even gek op dit werkje. Elk jaar weer de kerstboom versieren is behoorlijk tijdrovend, zeker als je het netjes wilt doen. Met een Fairybell kerstboom heb je daar geen last meer van. Je hoeft geen bijpassende kerstversiering meer te zoeken en hoeft niet meer alles netjes op zijn plek te hangen. Dan hebben we het nog niet eens over alle troep door de naalden van een dennenboom of de katten die in de boom springen. De vele lichtjes zijn al genoeg decoratie en de 3D boom is in een mum van tijd opgezet. Of je nu kiest voor de vlaggenmast kerstboom, kerstboom op paal of de muur- of deurkerstboom. Met Fairybell kerstverlichting creëer je hoe dan ook een magisch winterpaleis.

Meer berichten