Afbeelding

Ingezonden brief: Wij voelen ons overvallen!

Actueel 5.262 keer gelezen

Deze week zijn er borden op de Miep Gieslaan geplaatst op verzoek van Stedin en BAM voor de plaatsing een laadstation voor elektrische auto’s. Ik wil hier openbaar bezwaar tegen aantekenen.

Het laadstation komt pal voor mijn huis te staan, dus wanneer ik naar buiten kijk zit ik tegen het station aan te kijken. Het woongenot wordt hierdoor verminderd en de waarde van mijn woning zal door de plaatsing in waarde dalen. Ook is het druk met parkeren op dit stuk van de Miep Gieslaan, omdat bewoners van omringende straten hun auto’s bij ons parkeren. 

Er is al zo weinig parkeerplek en dan komt dit er nog eens bij. Verderop in de Miep Gieslaan, net voorbij de Maria Vosstraat, staat een blinde muur waar voorheen een PostNL-brievenbus stond. Dit is mijns inziens een betere locatie voor een laadstation waar de bewoners van de Miep Gieslaan geen last van het laadstation zullen hebben. Waarom wordt het laadstation daar niet geplaatst? 

Als laatste voelen wij ons door de gemeente overvallen met dit laadstation, omdat hierover niets is gecommuniceerd richting de bewoners. Al met al verdient deze actie van de gemeente geen schoonheidsprijs. De gemeente geeft aan dit in de Telstar/Eendracht te publiceren, maar wanneer je de publicatie gemist hebt, sta je nu voor een voldongen feit. Ook zijn de laatste jaren laadpalen geplaatst op lege terreinen bij kerken en stations waar niemand er last van heeft. 

Nee, wij krijgen er een voor de deur! Logisch, nee dacht het niet. Zou de gemeenteambtenaar die dit verzonnen heeft ook zo’n fraaie laadstation voor zijn deur hebben?

Tjebbe Roose
Miep Gieslaan, Pijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant