Logo telstar-online.nl
<p>Thomas Koeleman, Johan Taal, Anja Taal en Michiel Bas.</p>

Thomas Koeleman, Johan Taal, Anja Taal en Michiel Bas.

Vacature Nootdorp

Een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging!

  •   keer gelezen

Nootdorp - Johan Taal ging de uitdaging vorig jaar aan en ruilde na 32 trouwe dienstjaren in de ICT-branche zijn baan in voor het ondernemerschap. Als VvE-beheerder ging hij vorig jaar maart aan de slag en mocht meteen de aanpassingen realiseren die in Corona-tijd nodig waren Zo werden er in zijn eerste werkweek nieuwe laptops besteld en ook werden de jaarlijkse ALV’s digitaal gehouden of in hybride-vorm gehouden met MS-teams.

“Een goede sfeer op de werkvloer is voor mij belangrijk”, legt Johan Taal uit. Ook de komst van Michiel Bas en Thomas Koeleman droeg bij aan een gezellige werksfeer. Ook zij gingen de uitdaging aan om in Corona-tijd te beginnen met een nieuwe baan en zijn een welkome aanvulling op het K&C team. De combinatie van jong met iets ouder… blijkt goed te werken “We leren eigenlijk van elkaar”. Inmiddels werken we ook zo veel mogelijk digitaal en deze omslag heeft door Corona toch een positief zetje gekregen.

Johan spreekt ook zijn dankbaarheid naar de klanten van K&C Eigendom Management die binnen de VvE’s veel extra werk verzetten de afgelopen tijd. Last but not least mocht hij ook rekenen op steun van zijn vrouw Anja Taal, die sinds vorig jaar ook werkzaam is bij K&C.

Op dit moment is er bij de Nootdorpse VvE-beheerder een vacature voor een financial controller. Heb jij een boekhoudkundige achtergrond en ben jij diegene die ook een nieuwe uitdaging aandurft en graag wil werken in Nootdorp in de VvE-branchestuur je cv naar info@kencvve.nl!

Meer berichten