Afbeelding

Maja Stevens-Camijn winnaar Valentijnsactie

Actueel 756 keer gelezen

Onlangs was er een speciale winactie voor alle inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Vijf keer wordt er op Valentijnsdag een prachtige orchidee van onze lokale teler Inca Orchids weggeven, met een wel heel bijzondere bezorging door lokale toneelvereniging Het Voetlicht.

Zij geven de orchidee met een extra leuke beleving weg, met een stuk toneel, zang of een prachtig gedicht en dat gepersonaliseerd aan diegene. Er wordt ook bij vermeld van wie die afkomstig is en waarom diegene dit met Valentijnsdag extra verdiend.

De winnaar van deze actie is Maja Stevens-Camijn die vijfmaal een orchidee zal ontvangen. Maja gaf aan dat degenen bij het Ontmoetingscentrum Pijnacker helemaal weg zijn van orchideeën. Er zijn twee woonkamers, dus voor elke woonkamer een. Daarnaast gaat er een groot dankwoord uit naar haar ouders, beste vriendin én haar man. Zij krijgen allemaal deze mooie en betekenisvolle orchideeën. Maja boft enorm, dat zij dit keer in een keer vijfprachtige orchideeën wint! Alle andere reacties die geplaatst waren, zijn ook hartverwarmend. Mooi om te zien dat er zoveel aan anderen gedacht wordt in deze tijd.

Mocht u helaas niet gewonnen hebben of zou u dit ook cadeau willen doen? U kunt dit originele en leuke Valentijnscadeau nog bestellen. De prijs voor deze speciale beleving is 19,99 euro en dat is inclusief gratis spectaculaire bezorging, een fantastisch mooie Orchidee, in pot, met kaartje en versieringen en driemaal Pijnacker-Nootdorpse, lokale steun: Inca Orchids, Het Voetlicht en Turion Events!

Maja Stevens-Camijn, wil je even mailen naar redactie@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant