Afbeelding

Grote commotie in Berkel en Rodenrijs na bericht over PostcodeKanjer

Actueel 26.717 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Op internet zorgde een nieuwsbericht van de Stentor en de Gelderlander gisteravond voor heel wat commotie in Lansingerland. De regionale kranten claimden namelijk dat de PostcodeKanjer was gevallen in Berkel en Rodenrijs. 


De Stentor meldde dat de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen was gevallen op postcode 2651 in Berkel. De PostcodeLoterij zegt dat het bericht niet klopt, maar dat de prijs wel is gevallen in Zuid-Holland. Waar dat is, wordt later bekend gemaakt.


Het bericht zou een grote blunder zijn van de redactie van de Stentor. Toch blijven speculaties in de lucht hangen, zo meldt de lokale krant Hart van Lansingerland. Mogelijk is de verwarring ontstaan door een ander winbedrag in combinatie met de woonplaats Berkel en Rodenrijs: Nathalie uit Berkel en Rodenrijs won namelijk 122.500 euro in de televisie-uitzending.

Half januari wordt daadwerkelijk bekend gemaakt waar de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen is gevallen. Het is sowieso in Zuid-Holland. Feitelijk zou hij dus ook in Pijnacker-Nootdorp kunnen vallen. Is het ijsvogeltje (het logo van de PostcodeLoterij) in de etalage van de Wereldwinkel in Pijnacker soms een stille hint?...

- Nathalie uit Berkel en Rodenrijs wint 122.500 euro
- Geruchten op internet en media: ‘Postcodekanjer van 54,9 miljoen valt in Berkel’


De PostcodeKanjer is sowieso gevallen in Zuid-Holland. Is de ijsvogel (het logo van de PostcodeLoterij) in de etalage van de Wereldwinkel in Pijnacker soms een stille hint? ;-)


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant