Logo telstar-online.nl

Wonen in het centrum van Delft!

  •   keer gelezen

Delft - Vroeger zat de bibliotheek van Delft aan de Kruisstraat, nu zijn er plannen voor een nieuwe bieb. Niet om je boeken te lenen, maar een nieuwbouwplan met verschillende, luxe stadsappartementen.

Het gebouw wordt een modern appartementencomplex van vierbouwlagen mét een daktuin. Op de begane grond is een deel bestemd voor de parkeergarage en berging voor de bewoners, en in het andere deel komen winkels. Je woont hier supercentraal én ook nog eens ruim. Kortom: een droomplek voor velen.

Duurzaam
De woningen worden niet aangesloten op het aardgasnetwerk, maar zijn all-electric. Dit betekent dat er een collectieve warmtepomp wordt geplaatst die zowel voor de verwarming als voor de koeling van de woning zorgt. En ze zijn natuurlijk perfect geïsoleerd, zodat er nauwelijks warmte verloren gaat. Het hele gebouw is nagenoeg energieneutraal en voorzien van zonnepanelen. Wat dat voor jouw betekent? Vette korting op je energierekening.

Daktuin
De woningen hebben toegang tot de gezamenlijke daktuin. Bij het ontwerp van de tuin hebben groenbeleving en duurzaamheid de hoofdrol gespeeld. Er worden eilanden gecreëerd die privacy, rust en ruimte bieden. Met bloeiende bomen op het dak zal er een bijzonder stukje natuur ontstaan middenin in de stad! En je hebt er ook nog eens een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Kerk, Maria van Jesse Kerk én de Oude Kerk.

Luxe
Er worden in totaal 17 ruime appartementen in verschillende oppervlaktes tussen de 95 m2 en 119 m2 gebouwd. Bij de twee penthouses kan je kiezen uit 122 m2 en 143 m2. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging in de garage. De appartementen zijn voorzien van een hoop luxe. Zo zit in elke badkamer standaard een ligbad en inloopdouche. Alle woningen hebben een bel-video-installatie mét deuropener. En superhandig: de video-intercom en deuropener zijn ook via een app op afstand te bedienen. Zo hoef je nooit meer uren thuis te wachten op de bezorger, want je opent de deur via je smartphone zodat de postbezorger het pakketje in de centrale hal achter kan laten.

Benieuwd naar hoe het eruit komt te zien? Bekijk de foto’s hieronder. Inmiddels is de vergunning verleend en hoopt de aannemer te starten met bouwen in het tweede kwartaal van 2021. Lijkt het jou wel wat om hier wakker te worden?

Meer informatie? 
Kijk voor meer informatie op onze website www.debieb.nu.

Meer berichten