[Bel 06-41469572 voor een knipafspraak!] Henriëtte levert met HAIRiëtte al achttien jaar maatwerk | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
Bel 06-41469572 voor een knipafspraak!

Henriëtte levert met HAIRiëtte al achttien jaar maatwerk

  •   keer gelezen

Henriëtte Voshol-Van Duijn uit Klapwijk is al haar leven lang kapster. De Pijnackerse werkte bij illustere kappers als Ton van Spronsen en Ron Bosman en daarna drie jaar bij Carmen Vollebregt van de Knip-Express. Maar sinds achttien jaar heeft zij haar eigen ‘kapperssneltrein’, een mooie personenauto waarmee ze op locatie vrouwen, mannen en kinderen knipt, kleurt, watergolft, permanent, enzovoort.

De laatste keer dat Henriëtte reclame maakte voor HAIRiëtte was achttien jaar geleden toen ze ermee begon. Daarna kwam van de ene klant eigenlijk bijna vanzelf de andere. Nu er wat vaste klanten waren weggevallen, vond Henriëtte het tijd om weer eens even iets van zich te laten horen via de Telstar/Eendracht.

De echtgenote van Harm Voshol en moeder van twee ondernemende zoons, Melvin van 28 en Wesley van 27, vertelt dat ze als kind al in de ban was van het kappersvak. “Ik was altijd met het haar van poppen aan het fröbelen, dus het zat er al jong in. Het is een mooi vrij vak. Je ontmoet allerlei verschillende mensen met bovendien heel verschillend haar en heel wisselende wensen. Het persoonlijk contact en het echt iets kunnen betekenen voor mensen – ze weer mooi maken – zorgt ervoor dat dit werk zo leuk is.”

Doorgaans bezoekt Henriëtte de mensen thuis om ze te knippen en/of te kleuren. Er zijn flink wat mensen waar ze iedere week komt. De jongste ‘klant’ moet nog één worden en de oudste is 98. Dat is mevrouw Ten Brummeler bij wie Henriëtte al heel lang over de vloer komt. Het is ook mogelijk dat mensen bij haar thuis aan de Anne Franklaan in Klapwijk langs komen, maar dat zijn uitzonderingen.

Ze werkt maandag, woensdag, donderdag en vrijdag overdag en op maandag en woensdag is ze ook in de avonduren beschikbaar. Henriëtte neemt altijd en overal rustig de tijd en ze rekent keurige tarieven. Ze is altijd stipt op tijd bij een afspraak. Tot slot zegt ze nog even dat ze voor mensen die door corona wat onzeker zijn geworden zonder enig probleem een mondkapje gebruikt. Gezondheid en veiligheid voor alles!

Wie het er eens op wil wagen met Henriëtte, kan haar bellen:

HAIRiëtte Uw Thuiskapster
Henriëtte Voshol
Telefoon: 06 – 4146 9572
voshol@live.nl


Informeer eens geheel vrijblijvend naar de vele advertentiemogelijkheden op Telstar Online. Mail naar advertentie@telstar-uitgeverij.nl of bel met Inge de Kroon via 06-23290616.


Meer berichten