Leiding - op anderhalve meter - en de jeugd van Oliveo Handbal bij de accommodatie in Loon op Zand. (foto Bart Langelaan)
Leiding - op anderhalve meter - en de jeugd van Oliveo Handbal bij de accommodatie in Loon op Zand. (foto Bart Langelaan)

Handballers terug van kamp

Actueel 968 keer gelezen

Pijnacker - Lang spande het erom; gaat de jeugd van Oliveo Handbal nog wel of niet op kamp? De organisatie was voor maart al druk plannen aan het maken voor het Piratenkamp. Toen de lock-down kwam, zag het er lang naar uit dat het kamp afgeblazen moest worden. Maar handballers zijn doorzetters. 

Plannen werden aangepast en protocollen herschreven. De vossenjacht in Waalwijk kon niet doorgaan, maar de leiding keek vooral naar wat nog wél mogelijk was. Het aantal aangemelde kinderen was minder dan anders en dat gaf ook ruimte. Bijkomend probleem was nog de afsluiting van de Zilverreigerdreef vanwege de herinrichting bij Het Nest. Maar ook die uitdaging werd niet uit de weg gegaan; iedereen vertrok gewoon vanaf het sportpark in Noord. Ouders brachten hun kinderen via een veilige drive-through. Na het afscheid zat elke deelnemer in zijn ’bubbel’.

Iedereen liep een tandje harder en zo kon het dan toch gebeuren dat binnen alle coronaregels kamp 2020 een succes is geworden. L.C. Van Buytene vervoerde weer belangeloos de fietsen en het materiaal. Vrijdag 28 augustus kwamen kinderen en leiding moe maar voldaan terug.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant