De heer Bloemendaal was een van de gelukkigen.
De heer Bloemendaal was een van de gelukkigen.

Bakker Rijnbeek reikt prachtige prijzen uit

Actueel 1.892 keer gelezen

Bakker Rijnbeek is al jaar en dag een begrip in Pijnacker. Sterker nog, als sinds 1924! Ook veel nieuwe inwoners ontdekken de ambachtelijke bakker. Er zit een winkel in de Emmastraat en op het Hoefbladplein in Pijnacker, dus goed bereikbaar voor iedereen.

De verse broodjes, het gebak, de bonbons en nog veel smakelijke zaken gaan dagelijks letterlijk als warme broodjes over de toonbank. Alles wordt ambachtelijk gemaakt in de eigen bakkerij. Veelal met heerlijke recepten die zijn overgedragen van vader op zoon. Rijnbeek waardeert alle klanten en laat dat dagelijks merken met een vriendelijk woord, maar af en toe pakken ze extra uit! Onlangs hebben ze namelijk een leuke actie gehouden waarbij een barbecue gewonnen kon worden.

Winnaars
Het was een succesvolle zomerse actie met veel deelnemers. De winnaars zijn inmiddels bekend. De heer Bloemendaal viel in de prijzen, maar ook de heer van der Salm en mevrouw Dillingh! Bakker Rijnbeek wenst iedereen ontzettend veel plezier met hun prijs.

Wist je dat Bakker Rijnbeek ook online te vinden is? Kijk op bakkerijrijnbeek.nl en ontdek wat ze allemaal maken in de bakkerij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant