Het gebouw werd uitgezwaaid.
Het gebouw werd uitgezwaaid.

Bijzonder afscheid noodgebouw Mariaschool

Actueel 2.205 keer gelezen

De leerlingen van de Mariaschool hebben op een bijzondere manier afscheid genomen van de “Robbedoesj”; het noodgebouw waarin sinds 1996 een aantal groepen in gehuisvest zat.

Dit gebouw moet plaats gaan maken voor een heel nieuw gedeelte dat aan de huidige school gebouwd zal gaan worden. In samenwerking met SkippyPePijn zal het omgebouwd worden tot een Integraal Kind Centrum. Om de sloop van dit gebouw op een ludieke manier in te luiden, hebben alle kinderen van de Mariaschool de school van binnen helemaal mogen opfleuren met hun eigen creaties. 

De ramen, verwarming, muren; alles mocht onder geverfd worden. Voor de kinderen van groep 8, was er een graffiti-workshop geregeld omdat zij door de uitbraak van Corona-virus, hun kamp en andere activiteiten hebben moeten missen. De buitenkant van de school mocht door hen onder handen worden genomen. Het resultaat was een prachtig versierde school en heel enthousiaste groep kinderen die nooit meer zullen vergeten dat ze voor één keer op muren, ramen en deuren hebben mogen verven en met graffiti mochten spuiten...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant