Op het gloednieuwe terras aan de waterkant is het heerlijk vertoeven.
Op het gloednieuwe terras aan de waterkant is het heerlijk vertoeven.

Vaderdag bij Grand Café 1837

Actueel 1.738 keer gelezen

Nootdorp - Zondag is het Vaderdag. Wil jij je vader iets leuks geven? Grand Café 1837 heeft flink uitgepakt en drie arrangementen om je vader mee te verrassen.

Allereerst is het mogelijk te genieten van een High Beer. "Dat is inclusief hapjes en twee speciaalbieren naar keuze", vertelt Kim Kleijweg van Grand Café 1837. Het arrangement is per twee personen te reserveren. Drink je liever fris? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt van 15.00 uur tot 16.30 uur terecht. Voor de echte vleesliefhebbers is er een stoere mannenburger, bij lunch én diner. Verder is er speciaal voor Vaderdag een daddysteak te bestellen, een Ierse malse rib-eye van maar liefst driehonderd gram. 

"De weersverwachting is goed", zegt Kim. "Je kunt bij ons heerlijk genieten op één van de drie zeer ruime coronaproof terrassen à 550 m2." Gasten zijn erg tevreden over hoe het geregeld is bij Grand Café 1837. Ze krijgen erg veel positieve reacties van de gasten. "Gasten ervaren het fijn én veilig bij ons", besluit Kim. Meer informatie of reserveren? Klik dan hier

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant