Afbeelding

Bijzondere bruiloft Patrick en Claudia

Actueel 5.299 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Woensdag 6 mei 2020 was de dag waarop ze elkaar het ja-woord zouden geven. Patrick en Claudia zouden, na een jaar van voorbereidingen, eindelijk trouwen. 

"Als iemand een half jaar geleden tegen ons zou hebben gezegd dat het hele feest niet door kon gaan vanwege een pandemie, zouden we diegene voor gek hebben verklaard. Maar, en dit geldt voor vele anderen, de grote dag moest worden verzet vanwege het Corona-virus. Vervelend, maar een juiste beslissing", vertelt Claudia.

De dag waarop de bruiloft plaats zou vinden was een rare dag. Claudia: "Ik baalde stiekem dat het zulk mooi weer was, want zo-had-het-kunnen-zijn tijdens de bruiloft. En het liefst wilde ik dat de dag weer zo snel mogelijk voorbij was. Samen met de kinderen hebben we er voor hen thuis een zo leuk mogelijk feest van gemaakt met cadeautjes en taart. Maar, aan het einde van de middag wachtte mij een verrassing. Mijn verloofde vertelde me dat ik me chique moest aankleden. De oppas kwam voor de kinderen en wij stapten, opgetut en wel, in de auto… naar een voor mij onbekende bestemming. Wat kon het zijn? Niets is open momenteel, dus ik kreeg het niet uitgepuzzeld."

"We kwamen aan bij een boot en hier werd de auto geparkeerd. Een vriendin wachtte ons op aan boord en schonk champagne in, waarna zij vertrok. Toen ik rond keek, zag ik dat ze heel de boot had versierd met rozen, hartjes en kaarsen. En de grootste verrassing volgde: de chef-kok van ons lievelingsrestaurant, Calva, stond in de keuken! Een fantastische avond volgde, waarbij we het ene heerlijke gerecht na het andere kregen voorgeschoteld, vergezeld met bijpassende wijnen. Uiteraard werd de 1,5 meter regel continu in acht genomen, maar dit heeft totaal geen invloed gehad op onze beleving", vervolgt ze.

Het eten was ongelofelijk lekker, het uitzicht prachtig. "We werden zelfs thuis afgezet door de chef-kok, zodat we optimaal konden genieten van het eten en de daarbij behorende wijnen. Deze dag is, ondanks dat het niet onze trouwdag is geworden, dankzij de ondernemers van restaurant Calva, een once-in-a-lifetime ervaring geweest, eentje om nooit te vergeten en waar ik eeuwig dankbaar voor ben", aldus Claudia.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant