Afbeelding
Oproep

Pony ernstig gewond door wensballon

Actueel 5.555 keer gelezen

Pijnacker - Op de Katwijkerlaan is een pony ernstig gewond geraakt door een wensballon. Twix is volledig in paniek geraakt, toen de brandende ballon nabij de stal landde.

"Helaas is onze pony zaterdagavond slachtoffer geworden van de gevolgen van een wensballon", vertelt amazone Maxime van Dijken aan Telstar Online. De wensballon landde om 22.30 uur nabij de stal, waarna alle ruinen op hol sloegen. Twix kwam vast te zitten in een hek.

"Nadat wij de wond, welke tot het op het kraakbeen open ligt, op zijn voet hebben gespot, is onze dierenarts direct gekomen en heeft de wond verbonden. De dierenarts verwacht dat Twix een tot twee maanden zal moeten revalideren, in de hoop dat hij er dan geen verdere blessures aan zal overhouden", vervolgt Maxime.

Oproep
Ze wil graag in contact komen met de persoon die deze wensballon, met de beste bedoelingen, heeft opgelaten. "Ook hoor ik het graag als iemand iets heeft gezien", zo laat ze weten. "Wij denken dat de wensballon uit de richting van Zoetermeer komt, aangezien daar meer paarden zijn geschrokken rond die tijd. Ons doel is om er achter te komen wie deze ballon, maar ook de mensen bewust te maken wat de gevaren hiervan zijn. Tips Appen of bellen naar: 06-46611017

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant