Afbeelding

Bewoners Burgemeester Merkusstraat huren complete foodtruck in!

Actueel 3.276 keer gelezen

Delfgauw - Romy en Simone van de bekende Foodtruck 't Je van het Loket, hebben de eerste twee weken van de coronacrisis thuis in shock gezeten. Alle festivals en catering werden gecanceld en hun standplaats op de TU in Delft moest sluiten. Van een bomvolle agenda naar een lege agenda. 

Hoe nu verder? Deze hardwerkende dames, ook wel bekend van de Boezem waar zij vroeger met 't Omelet Loket stonden, wilden niet stoppen. Het creatief denken was begonnen. Onder de mensen zijn, en deze mensen blij maken: dat is hun ding! Voor ieder moment een passend aanbod; hun slogan. Binnen de normen van de RIVM hebben zij dan ook heel wat te bieden.

Burgemeester Merkusstraat
Afgelopen week hebben ze voor de eerste keer in de Burgemeester Merkusstraat in Delfgauw gestaan. Het was een groot succes. Met maar liefst 50 menu's die werden afgehaald door door de bewoners en een applause na afloop, zijn de dames met een voldaan gevoel naar huis gegaan. Wil je meer informatie: ga dan naar hun website en sociale media.

Foodtruck in jouw straat?
Wil jij een foodtruck in jouw straat en denk je dat jouw buren dat ook willen? De dames komen graag een datum met jou overeen en sturen je hun menu. Iedereen kan vooraf bestellen. Waarna er een tijdslot ontstaat waarop je je heerlijke vers bereide maaltijd kan ophalen bij de truck in jullie straat. Betalen en afhalen gaat contactloos. Het enige wat er nodig is; is een parkeerplaats en wat stroom.

Webiste: www.jevanhetloket.nl
Instagram: @jevanhetloket
WhatsApp of bel: 06-55783603

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant