Afbeelding

Ruseler NVM Makelaars gaat aangepast door

Algemeen 2.106 keer gelezen

Ronald Kouwenhoven van Ruseler NVM Makelaars zit al tientallen jaren in wat hij noemt: het mooiste vak dat hij zich kan indenken. Hij komt in bijzondere woningen en maakt allerlei verschillende mensen mee. Huizen- en mensenkennis, daar draait het allemaal om. “Een huis kopen of verkopen is een van de grootste transacties die je in je leven doet. Dus in de makelaar die je dat laat doen, moet je wel echt vertrouwen hebben.”

Het vertrouwen in Ronald is gebaseerd op zijn kennis en ervaring in het vak, maar ook op zijn manier van werken: gewoon, zonder poeha, maar wel serieus en met volle overgave. Ronald is ervaren en dat geldt ook voor Ruseler als kantoor. Voor bestaande bouw kun je bij Ruseler terecht maar het kantoor is ook helemaal thuis in nieuwbouw. Onder meer op Ackerswoude en in Keijzershof.

Het zijn bijzondere tijden, ook voor een makelaar. “Binnenkort start de verkoop van Park Van Buijsen in Keijzershof. Dat gaat digitaal gebeuren. Heel apart allemaal.”

De verkoop in de bestaande bouw gaat aangepast door. “Het is iets minder hectisch dan een paar maanden geleden. Dat betekent: tien bezichtigingen in plaats van twintig. Er is iets meer aanbod omdat potentiële verkopers denken dat de prijzen misschien iets gaan dalen, maar toch is er nog steeds een grote krapte. We werken natuurlijk aangepast: hooguit twee mensen tegelijk in een woning bij een bezichtiging en voortdurend alles weer schoonmaken. Bovendien open ik zelf alle deuren en ramen. Ja, het schoonmaken doe ik gewoon zelf”, zegt Ronald tot slot.

Pijnacker
Ackershof 28 (langs Oostlaan)
Postbus 33, 2640 AA Pijnacker
Telefoonnummer: 015-3698124
Email: pijnacker@ruseler.nl 

Nootdorp
Zilveren Zweep 2 (Parade)
Postbus 43, 2630 AA Nootdorp
Telefoonnummer: 015-3109094
Email: nootdorp@ruseler.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant