Geen buitenactiviteiten dit jaar, maar er komt toch iets moois aan!
Geen buitenactiviteiten dit jaar, maar er komt toch iets moois aan!

Oranjeverenigingen slaan handen ineen tijdens Koningsdag

Actueel 1.335 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Dit jaar geen feest op Koningsdag in de Oude Leede en Nootdorp en ook geen grote feesten in Pijnacker en Delfgauw. Het Coronavirus maakt een einde aan alle voorbereidingen van de Oranjeverenigingen om er weer een heus spektakel van te maken op en rondom Koningsdag voor de inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Maar het alternatief is in de maak!

Het had dit jaar de comeback van Oranjevereniging Pijnacker moeten worden en in Delfgauw zou het 50-jarig jubileum worden gevierd. Weken en soms wel maanden van voorbereiding vallen dit jaar in het water. Echter laten de Oranjeverenigingen zich niet afremmen in hun maatschappelijke rol binnen de gemeente. Om die reden slaan Oranjecomité Oude Leede, Oranjecomité Delfgauw, Oranjevereniging Pijnacker én Oranjevereniging Nootdorp dit jaar de handen ineen om er alsnog een spetterende Koningsdag van te maken.

Geen gezamenlijke meeting bij iemand thuis, maar alles via videobellen. Zo zijn de Oranjeverenigingen met elkaar tot een Koningsdagprogramma gekomen. Er wordt momenteel nog druk gesleuteld aan het programma, maar de activiteiten zijn zowel voor jong als oud. “We gaan dit jaar tijdens Koningsdag zowel online via livestream als offline rondom het eigen huis”, aldus Ruud Righarts voorzitter Oranjecomité Delfgauw. Door de krachten te bundelen, zorgen de Oranjeverenigingen er gezamenlijk voor dat deze Koningsdag niet snel zal worden vergeten.

Het Coronavirus zorgt voor eendracht, zo ook bij de Oranjeverenigingen. Het gehele programma wordt gecommuniceerd en uitgevoerd in samenwerking met de Telstar/Eendracht. Houd dus zowel de krant, Telstar Online en alle social media kanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Samen sterk tegen Corona!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant