Frans en Leander Lamens: schilders die voor het beste resultaat gaan.
Frans en Leander Lamens: schilders die voor het beste resultaat gaan.

F&E Schildersbedrijf doet geen concessie aan kwaliteit

Actueel 1.332 keer gelezen

Frans Lamens had vorig jaar een kwart eeuw zijn eigen schildersbedrijf. Van vieren is het eigenlijk niet gekomen. “Misschien vieren we het dertigjarig bestaan weer wel”, zegt Frans die in maart zeventig wordt maar nog niet van ophouden wil weten. Wel gaat hij straks een paar dagen per week minder werken. Zijn vrouw Ans is namelijk met pensioen bij Vestia en wil met manlief uiteraard wel eens een weekenduitstapje maken.

Dit betekent dat zoon Leander zeer waarschijnlijk gaat investeren in personele uitbreiding. Het opleiden van jeugdig talent naar eigen maatstaven ligt voor de hand. Net als pa Frans vindt zoon Leander (40) dat aan kwaliteit van materiaal en uitvoering geen enkele concessie gedaan moet worden.

“Wij maken alleen gebruik van de allerbeste verf, ook al is die flink duurder dan andere producten of merken. Als wij een woning rondom opnieuw in de verf zetten, dan doen we dat voor een periode van minimaal zes jaar. Als je goede kwaliteit levert en optimaal werkt, dan kan dat ook gewoon”, zegt Frans Lamens die zich niet kan voorstellen dat collega-schilders soms niet van het beste materiaal gebruik maken.

Toen Frans 25 jaar geleden met een compagnon een eigen schildersbedrijf startte, had hij er net een loopbaan in de grafische sector op zitten. Ook over dat vak kan hij met veel begeestering praten. Net als bij het schilderwerk ging hij ook bij het grafische werk voor een optimaal resultaat. Dat zit nu eenmaal in zijn karakter.

F&E Schildersbedrijf richt zich op de particuliere woningmarkt maar onderhoudt ook scholen, kantoren en kerken. De Joannes de Dooperkerk in Pijnacker maakt al jaren gebruik van de dienstverlening van de familie Lamens is op dit moment in afwachting van het groene licht voor de renovatie van het Parochiehuis. Oude gebouwen netjes opknappen en goed onderhouden doen ze graag en met liefde. In de zomerperiode staat er een school in Den Haag op het programma.

Al met al is de orderportefeuille best goed gevuld, maar er zit zeker nog rek in. Bent u dus van plan uw woning, school, kerk, kantoor of bedrijfspand een goede degelijke onderhoudsbeurt te geven, bel of mail dan snel naar F&E Schilders. Een echt familiebedrijf waar je gegarandeerd altijd met dezelfde vertrouwde vakmensen te maken krijgt. (La)mensen die gaan voor de hoogste kwaliteit en de beste service.

F&E Schilders
Prinsenhof 19
2641 RP Pijnacker

Telefoon: 06 – 2237 4210/ 015 – 389 4093
info@feneschildersbedrijf.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant