Musicallessen bij De Dansacker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Eindpresentatie musical bij De Dansacker.
Eindpresentatie musical bij De Dansacker.

Musicallessen bij De Dansacker

  •   423 keer gelezen   Actueel

Onlangs is het nieuwe seizoen bij De Dansacker gestart. Naast het vertrouwde adres voor allerlei dansvormen, kun je er nu ook terecht om te kunnen schitteren in een echte musical. Op zaterdag zijn de lessen (musical)dans, -zang en -acteren. Deze lessen, bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar, gaan uiteindelijk leiden tot de opvoering van een eindpresentatie in juni volgend jaar. Het is nog mogelijk om in te schrijven via www.dedansacker.nl (contactformulier).

Vorig seizoen werd al een aftrap gegeven voor de musicallessen. Tijdens een workshop van 8 weken konden kinderen kennismaken met de podiumdisciplines die vaak alle drie terugkomen in een musical: zingen, dansen en acteren. Vlak voor de zomervakantie gaven bijna veertig kinderen een heerlijke presentatie voor ouders, vriendjes, bekenden. Er werden dansen uit 'Annie', 'The wizard of Oz' en 'Mary Poppins' ten tonele gebracht, naast liedjes uit die musicals en er werd zelfs van alle drie een volledige verhaallijn gespeeld, en dat in vijf minuten per musical!

Speciaal voor de musical workshop had De Dansacker twee gloednieuwe docenten aangetrokken; voor de dans konden de mensen van de dansschool - die nu zo veel meer dan een balletschool alleen is - natuurlijk putten uit een groot eigen bestand van mensen. De drie docenten voor dit jaar zijn Martine de Jong (zang), Walter Vermeer (acteren) en Lisa/Sophie (dans).

Net als vorig jaar zijn de kinderen van de musicalgroep onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen. Anders dan vorig jaar is dat alle kinderen uiteindelijk toewerken naar een presentatie van één - heel bekende – musical. De titel van de musical wordt later bekend gemaakt.

Omdat er voor de musicallessen meer tijd is uitgetrokken dan vorig jaar tijdens de workshop, kunnen de kinderen de eerste maanden echt aan de slag met de basis van (musical) zingen, -dansen en -acteren. Vanaf ongeveer januari zal het geleerde in de praktijk worden gebracht door het gaan oefenen van de verhaallijn die nu al uitgeschreven is.

Er is nog plaats voor kinderen. Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.dedansacker.nl  (contactformulier). Je krijgt iedere zaterdag musicalles van 3 topdocenten voor € 59.50 per maand.
Locatie De Dansacker: Industrieweg 9, 2641 RM, Pijnacker.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>